Tax that booty up!


Häromdagen läste jag en mycket intressant artikel. Det var nämligen så att det var en nisse som tyckte att vi borde skattebelägga feta människor. Han hade, trots sina haltande argument faktiskt en poäng: Det kan inte vara lätt att dra omkring på tio överflödiga BMI-enheter. Men smakar det så borde det också kosta. Varför ska vi sluta vid feta människor? Det finns andra jävlar som tar våra skattepengar och här följer ett urval.

Sydafrikaner
Kan inte hjälpa vad de hade oturen att födas till, men rätt ska vara rätt. AIDS kostar staten miljarder kronor om året. Cashen de tas, ge dem tillbaka.

Folk med dålig musiksmak
Brukar oftast vara CSN-beroende studenter med en stor kärlek till att dricka blaskig öl på äckliga "hak". Istället för att skattebelägga slynorna föreslår jag spöstraff tills ryggen trasas sönder. Whip dem hard, real hard!

Mongobarn
Verkligen jättestarkt jobbat med räkningen av antalet kromosomer i tjugoförsta kromosomparet, kan ni räkna till två? Nej just ja, uppenbarligen inte. Förr i tiden kastade man ut mongobarn i öknen, för att de ansågs vara värdelösa. Om de ändå kom krypande tillbaka så tröck man ner dem i en kruka tills de växte till en konstig form. Nu är allt så politiskt korrekt och man måste acceptera allting, men vad ni inte förstår är att det är vi eller dem, och jag väljer oss. För håller man inte vargarna i schack så tar de sig för mycket friheter. De stryper sina lekkamrater och välter våra gravstenar, och vem betalar för det? Den hederliga skattebetalaren är vem, när det egentligen borde vara 40 åriga tanter som inte kunde släppa drömmen om att föda barn.

Incestoffer
Det är lätt att kasta skit på folk hit och dit, och hade det kostat så hade det kanske inte hänt heller. Stoppa pengarna i käften, det vill säga där din pappa stoppade sin snopp.

Kommentarer
Postat av: armin

du e ju tönt!:O kanske nazist? hatar svarta o mongobarn(handikappade)de kan väl fan inte hjälpa att de är svarta o har det svårt i sitt hemland och de som e handikappade kan ju inte hellet hjälpa att de är handikappade, vissa är födda så o vissa blir ju handikappade pga ngn skada, som trafikolycka elr vad som helst...du borde hata dig själv istället;)

2009-11-10 @ 11:27:19
Postat av: Hatmaker

Och du min vän, är för ung för att läsa sånt här. Jag borde kanske lägga till en underrubrik? "Folk som försöker spela hjälte - Tenderar att vara killar i 14års åldern som tjuvröker i hörnet vid skolan för att sedan reda ut dagens tjafs om vem som är skyldig vem en cigg med ett gäng lavetter. Lås in alla i samma rum som mongobarnen och låt de bli strypta, två flugor i en smäll så att säga."

2009-11-10 @ 21:21:10
URL: http://bootytalk.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0