I got shit load of homies

För oss som inte har Tom Cruise sköna stil så behövs det hjälpmedel i kampen om homies. Det anses skabbigt och pinsamt, men att testa knark är the real deal. Det finns röka, det finns lapp, ta ett piller så får du spatt, och här följer ett urval.

Marijuana

Att röka en joint handlar mest om att vara den sociala, sköna och funkiga snubben som killarna på hörnet tycker att man annars inte är. När du senare, efter att sugit på två feta drakar glider hemåt för att rensa kylskåpet hör du hur Mehmet och Ali viskar

- Han va tjock schön den dä svennen.

Och vet att du har lyckats med vad du kom dit för, att få en kompis.

 

LSD

Tycker du att dina polare är tråkiga och gråa så är LSD skiten du söker. Efter att ha slickat på frimärket så kommer du att hamna i spegelhuset tillsammans med en fet dos av pridefestivalens alla färger. Dina homies kommer garanterat anta roliga former och färger också. Vem skulle inte vilja skratta åt en fyrkantig lila giraff som låter precis som din polare Magnus?

 

Kokain

Kokain är knarkets knark, det tar du när du är trött och hängig, för att du är en asocial torrboll utan vänner och för att ditt självförtroende är lika lågt som att sätta på polarens morsa. Dra en lina eller två på krogen så lovar jag att världens bästa självförtroende kommer fram tillsammans med en jävla fart. Med självförtroende kommer biatches, med biatches kommer homies och saken är biff.

 

Heroin

Ta en sil och WHAM! Du är borta, när du är borta behöver du inga vänner.

 

Extacy

Att gå på högvarv och dansa hela natten är inte fyskam, du hamnar dock i din egna lilla bubbla och kommer förmodligen inte prata med en jävel efter att ha tuggat i dig en av de här skönheterna. Men vadfan, folk tror ju att du har vänner varje fall.

 

PS. Testa inte den med ett hjärta på, kass skit.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0