Guiden

Ni patetiska jävlar som ständigt blir hämtade av polisen för kvinnomisshandel, ni borde tamefan skämmas. Om man begår ett brott ska man se till att man inte blir insydd för det, annars har man inte fått ut något av det hela. Här är en guide till hur man lyckas på bästa sätt, den tackar vi Maxim för.

 

1. Träffa en tjej
Säger sig kanske självt, men välj med omsorg: du kanske tror att det är lättare att pryla en ful tjej för dom har sämre självförtroende, men var inte så förbannat ytlig! Du kan misshandla en snygg tjej också, för självförtroendet kommer du ändå bryta ner med tiden. Så för all del, var kräsen, du vill väl ändå inte slå någon du inte trivs med?


2. Bygg upp ett förtroende
Många killar gör misstaget att börja spöa sin tjej redan på första dejten. Det är inte vägen att gå. Första dejten ska du bara vara snäll, någongång runt tredje har ni sex, det är egentligen först när ni flyttat ihop som du kan ge'na en lavett ens. Du kanske har svårt att vänta så länge, men ta denna tid tillvara och träna bitchslapteknik.

3. Humörsväng!
Okej, du och din tjej har nu flyttat ihop, hon trivs med dig och skryter om dig för dina vänner. "Åh, han är så snäll!" säger hon. Dags att ändra på detta: när hon nu tror att du är värsta mysige snubben så kan du kosta på dig att få utbrott. Hon kommer förstå, för du är ju egentligen inte sådan! Hon måste naturligtvis ha gjort något fel! Det kan hon ge sig fan på! Till en början kan du bli sur på att hon inte passar tider och sånt, men var jättesnäll mellan varven! Du är inte ett svin egentligen.

4. Första slaget
... ska komma som en blixt från klar himmel. Ni har haft det mysigt ett tag nu, dina små utbrott är tillräckligt ojämnt förekommande för att hon ska ta någon större notis om det. Men nu jävlar! Har hon ställt en kopp i tallriksskåpet? Har du inte sagt åt henne att ställa dom i koppskåpet?! Jo, tycker hon, men vad är det att arbeta upp sig över? WHAM! Ge henne en omvänd bitchslap rakt över hennes uppkäftiga kind!
Hon kommer titta på dig ömsom förvånat, ömsom rädhågset, ömsom argt. Tappa nu inte ditt övertag! Vad krävs det för att hon ska lyssna, undrar du. Var det nödvändigt att tjafsa emot på det sättet? Du har ju sagt till henne att inte sätta kopparna i tallriksskåpet, varför kan då inte bara göra det istället för att bråka?
Nu låter du dock en skugga av ånger svepa över ditt ansikte och omfamnar henne ömt. Be om ursäkt, säg att du ångrar dig, att du inte vet vad som hände, att du haft en dålig vecka med allt på jobbet och den där förbannade rapporten, att det ALDRIG kommer hända igen! Du lovar!
Hon kommer förstå och förlåta. Den dumma kossan.

5. Eskalera!
Nu är isen bruten, så att säga. Nu börjar ditt humör svänga än mer: den minsta trivialitet triggar din djupaste ilska. Du slår i bord, smäller i dörrar, kastar saker i väggar. Välj att någon av dessa gånger gå fram till henne med näven i högsta hugg och väsa "tvinga mig inte att slå dig!" I slutändan känner du känna dig tvingad i alla fall och ger henne en lusing som låter SMACK!
Tilläggas bör att du vid det här laget fortfarande bara slår med öppen hand, den riktiga praktmisshandeln kommer vi till i nästa punkt...

6. Skicka'na till akuten
Hittills har du bara slagit henne med öppna händer och inte lämnat några blåmärken, alltså är ingen riktig skada skedd.

Dags att göra ett litet uppehåll, låt dina goda sidor komma fram. Köp henne lite blommor och sånt, ge intrycket av att ni seglat ur stormen, att du bara haft en svacka, att framöver kommer ni bara ha det bra: du kommer behöva vind i seglen för det som komma skall.
Vänta in nästa gång hon går ut med sina väninnor. När hon kommer hem på natten berusad och fnittrig så sitter du där, i mörkret, och dricker whiskey. Hon kommer in, hoppar till när hon ser dig där. Oj, vad gör du uppe? Du svarar inte, tittar bara ner i din drink. Har det hänt något, älskling, undrar hon, halvt orolig för dig, halvt för sig själv.
Hade du roligt med honom, frågar du till slut. Hon undrar vad du menar. Du säger att hon mycket väl vet vad du menar. Hon förnekar, varpå du springer upp ur stolen, trycker upp henne mot väggen och väser "Tror du jag är en idiot? Tror du jag inte vet vad som pågår?! VA?!!"
Du kastar henne mot närmaste möbel eller vägg så att hon ramlar ihop. Du går fram till henne, lyfter upp henne i kragen och hotar med knytnäven. Hon kommer vädja, men det örat lyssnar du inte på. Du ger henne ett knytnävsslag rakt på munnen, men inte för hårt: läpparna ska spricka, men akta tänderna. Du kräver sanningen, hon ber om nåd, du ger henne några rundor med öppen handflata.
Såhär fortsätter du i någon timme eller så. Till slut måste hon tas till akuten för att lappas ihop. Hon har ramlat nerför trappan. Folk på sjukhuset kommer titta snett och vilja prata med henne i enrum, men hon kommer skämmas för mycket att säga sanningen.

Märk väl: det finns en risk att hon de facto lämnar dig efter denna regelrätta misshandel, men du ska se att hon är lätt att vinna tillbaka. Var bara ångerfull, intyga å det innerligaste att det aldrig mer kommer hända, att allt kommer bli som förut, att du älskar henne, att du vill ha en ny chans. Och visst, infria dessa löften den första tiden, men efter några veckor kan du börja om på punkt 3.

Mycket nöje!


Kommentarer
Postat av: Ajlin

Så förbjudet, så roligt. Haha!

2009-09-08 @ 17:14:30
URL: http://ajlin.blogg.se/
Postat av: Hatmaker

Av någon konstig anledning är alltid det förbjudna roligt och spännande

2009-09-08 @ 17:16:44
Postat av: Anonym

Nå int för att jag fattade nå. Du har skrivit en guide hur man slår tjejer och typ uppmanar killar att göra de , eller hur menar du ?

2009-09-08 @ 20:59:25
Postat av: Hatmaker

Precis lika roligt och spännande som anonyma kommentarer. Nej, jag har inte uppmanat till kvinnomisshandel. Detta är en satir på våldet mot kvinnor. Du är välkommen tillbaka när du förstår innebörden av det ordet, satir.

2009-09-08 @ 21:21:51
Postat av: Emelie

Alltså Frederik det här var nog det värsta jag läst! Du låter ju värsta psycho, som att det här är det du drömt om! Haha, shit, lite pinsamt kanske?;)

2009-09-09 @ 11:28:42
Postat av: Emelie

2009-09-09 @ 12:01:02
Postat av: Hatmaker

Emelie, sök upp ordet satir på google. Sen är du också välkommen tillbaka för diskussion.

2009-09-09 @ 12:04:28
Postat av: Emelie

Hehe, jag vet precis vad som menas med det ordet. Men jag står fortfarande för vad jag sa först. Det låter helt psycho! Så vad finns att diskutera?

2009-09-09 @ 14:42:21
Postat av: Hatmaker

Då förstod du också att allt var på skämt? Bra.

2009-09-09 @ 20:33:14
Postat av: Malin

Måste bara tillägga att skämtet var ju jävligt skoj.... ni fick verkligen till det där killar.....

En stor applåd till er!

2009-09-10 @ 16:56:40
Postat av: Emelie

Haha, herre gud.

2009-09-10 @ 17:27:57
Postat av: Hatmaker

Jag tackar för applåderna Malin, jag tycker själv att jag är värd dem. Och ja det kan man säga om onödigt skrivande Emelie, tycker du inte om det så är jag den sista att tvinga dig att både läsa och skriva om det. Over and out.

2009-09-10 @ 22:42:15
URL: http://bootytalk.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0